Weeshuizen

Doneren?

Geen API-key ingesteld

Liefdevolle ondersteuning

Wat is er mooier dan directe hulp bieden op een plek waar dat erg wordt gewaardeerd? Met Stichting Kindjes met hoop hebben we geïnvesteerd in de verbouwing van een weeshuis in Marrakesh en Tamesloht. Het weeshuis heeft nu een gezellige woonkamer met meubels; een fijne ruimte waar kinderen kunnen verblijven in een gezellige huiselijke omgeving.

Alles wat Stichting Kindjes met hoop doet, is erop gericht de dagelijkse omstandigheden in de weeshuizen en bejaardentehuizen van Marokko te verbeteren. Gewoon, op een liefdevolle manier, met passie voor kindjes, moeders en ouderen.

Goed bestede donaties

Iedere euro is goed besteed. Omdat onze stichting uit pure liefdadigheid en bewustwording is opgericht, gaat geen cent verloren. Wij bieden hulp, daar waar het nodig is. Gericht kopen wij spullen in, ter plekke en totaal toegespitst op de actuele vraag wat op dat moment nodig is. Met passie en vanuit een overtuiging. Dat is Stichting Kindjes met Hoop!

Een kindje adopteren…

Is het mogelijk om een kindje uit het weeshuis van Marrakesh te adopteren? Die vraag krijgen wij geregeld. Het is zeker mogelijk. Wij gaan echter niet over het adoptieproces en helpen hier ook niet bij. Mocht je hier meer over willen weten, dan verwijzen wij jullie door om zelf contact op te nemen met het weeshuis (Meer info? Stuur een email naar het weeshuis: info@enfance-espoir-maroc.org)

Een donatie doen?

Ben jij net zo enthousiast over Stichting Kindjes met hoop als wij? Wil je meehelpen? Wil je doneren? Klik hier voor de donatiepagina.