Bejaardenhuizen

Doneren?

Geen API-key ingesteld

Directe hulp op de juiste plek

Fijne bedden om in te slapen. Een rollator om je beter te kunnen voortbewegen. Krukken en rolstoelen. Het is zo een kleine opsomming van spullen en materiaal waarvoor Stichting Kindjes met hoop zorgde in een bejaardenhuis in Marrakesh. Eenvoudig maar vol passie en liefde gedoneerd. Want juist deze spullen maken het leven aangenamer en fijner. Vanuit Stichting Kindjes met hoop zorgen we stap voor stap voor betere leefomstandigheden voor bejaarde mensen in bejaardenhuizen in Marokko.

Concrete hulp

De hulp van Stichting Kindjes met hoop is heel concreet. Meerdere malen per jaar bezoeken we de wees- en bejaardenhuizen van Marrakesh. We kijken naar de mogelijke hulp die we kunnen bieden en zorgen daar voor. Iedere gedoneerde euro is dus goed besteed en komt goed terecht! Liefdevol omgezet in bruikbare spullen en goederen.

Jouw donatie goed besteed

Iedere euro die jij aan Stichting Kindjes met hoop doneert, is goed besteed. Wij leveren spullen uit pure liefdadigheid. En daarbij maken we mensen in Nederland graag bewust van de omstandigheden waarin mensen wonen en leven. Er gaat geen cent verloren. Ter plekke en totaal toegespitst op de actuele vraag kopen wij spullen in voor het bejaardenhuis. Dat is Stichting Kindjes met hoop!

Wil jij het verschil maken? Wil je doneren? Klik hier voor de donatiepagina.